ПОЗИВ ЦИВИЛНИМ ЛИЦИМА НА СЛУЖБИ У ВОЈСЦИ СРБИЈЕ

You are currently viewing ПОЗИВ ЦИВИЛНИМ ЛИЦИМА НА СЛУЖБИ У ВОЈСЦИ СРБИЈЕ

Поштоване колегинице и колеге,

У данашњем времену, када је солидарност и заједнички рад кључ за остваривање бољих услова рада и живота, позивамо вас да се придружите Војном синдикату “Гвоздени пук” – највећем синдикату у Војсци Србије са око 3000 чланова.

Као део нашег синдиката, бићете у прилици да заједнички делујемо на унапређењу права цивилних лица на служби у војсци. Наш циљ је да заштитимо Ваше интересе, обезбедимо праведне услове рада, пружимо правну подршку и помогнемо у решавању свакодневних изазова.

Упознати смо са бројним проблемима са којима се суочавате попут недостатка бенефиције, касног одласка у пензију, великих одбитака од плате за одлазак на боловања, немогућности лечења у војним здравственим установама под истим условима као коле у униформи…

Будимо заједно у борби за правду, достојанство и бољи стандард за све припаднике наше војске. Придружите се онима који верују да глас цивилних лица на служби у Војсци Србије треба да се чује и да њихов рад мора бити поштован. Синдикат „Гвоздени пук“ је ваш партнер у остваривању права и достојанства!

Немојте у синдикату тражити само личну корист ( разни бенефити, мобилна телефонија, уговори за попусте и плаћање на рате, солидарна помоћ, бескаматне позајмице, бесплатна правна помоћ…) будите солидарни и мислите на колективно, опште добро. Мислите на своје ближње, на будуће генерације и на то да за себе и њих уредимо живот и рад у војсци на тај начин да са љубављу долазе у њу. Чланарина од 1% од нето плате се врати на много начина кроз разне бенефите које чланство у нашем синдикату носи са собом.

КО СМЕ – ТАЈ МОЖЕ

На линку испод можете попунити приступницу:

Приступница | НАЈНОВИЈЕ (vojnisindikatgvozdenipuk.rs)

Председник Војног синдиката „Гвоздени пук”