ПОЗИВ КОЛЕГАМА ОФИЦИРИМА, ВИШИМ ОФИЦИРИМА И ГЕНЕРАЛИМА НА УЧЛАЊЕЊЕ У НАШ СИНДИКАТ

You are currently viewing ПОЗИВ КОЛЕГАМА ОФИЦИРИМА, ВИШИМ ОФИЦИРИМА И ГЕНЕРАЛИМА НА УЧЛАЊЕЊЕ У НАШ СИНДИКАТ

Поштоване колеге и колегинице официри,

Војни синдикат „Гвоздени пук“ вас позива да се прикључите нашем колективу да заједнички радимо на побољшању услова рада и заштити права свих припадника Војске Србије.

Неки од бенефита кроз нашу синдикалну борбу дотичу и вас и сигурно ће вас дотицати и у наредном периоду.

Позив се односи и на више официре и генерале. Бар сте ви стигли до максимума и немате разлога да се бојите за свој положај и да због тога не будете члан синдиката. Учланите се код нас, дајте пример млађима, охрабрите их и помозите нам да за себе и будуће генерације обезбедимо здрав колектив у који ће радо са љубављу долазити.

Знамо да се многи од вас слажу са нашим радом, да нас морално подржавају јер воле своју војску и своју Србију исто као и ми али нам је много потребнија ваша директна подршка учлањењем код нас и промовисањем кроз колектив.

Будимо заједно у борби за правду, достојанство и бољи стандард за све припаднике наше војске. Придружите се онима који верују да глас официра треба да се чује и да њихов рад мора бити поштован. Синдикат „Гвоздени пук“ је ваш партнер у остваривању права и достојанства!

Немојте у синдикату тражити само личну корист ( разни бенефити, мобилна телефонија, уговори за попусте и плаћање на рате, солидарна помоћ, бескаматне позајмице, бесплатна правна помоћ…) будите солидарни и мислите на колективно, опште добро. Немојте гледати само себе, будите колегијални и мислите на колектив и опште добро, како за садашње тако и за будуће генерације. Ослободите се стереотипа јер синдикат није ваш непријатељ већ сарадник у подизању морала , привлачењу нових кадрова и јачању колектива око вас. Уз задовољније потчињене, који не морају да мисле о финансијским , стамбеним и другим проблемима ће и вама бити лакше да спроводите задатке који вам се намећу. Ако пропратите наш рад, видећете да нам је једини циљ досадашњег рада бољи животни, радни и материјални положај запослених. Чланарина од 1% од нето плате се врати на много начина кроз разне бенефите које чланство у нашем синдикату носи са собом.

КО СМЕ – ТАЈ МОЖЕ

На линку испод можете попунити приступницу:

Приступница | НАЈНОВИЈЕ (vojnisindikatgvozdenipuk.rs)

Председник Војног синдиката „Гвоздени пук”