ГОСТОВАЊЕ ПРЕДСТАВНИКА СИНДИКАТА НА СИНДИКАЛНИМ ИГРАМА НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ОДБРАНЕ МАКЕДОНИЈЕ

You are currently viewing ГОСТОВАЊЕ ПРЕДСТАВНИКА СИНДИКАТА НА СИНДИКАЛНИМ ИГРАМА НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ОДБРАНЕ МАКЕДОНИЈЕ

Током викенда су на Охриду спроведене 4. Синдикалне игре Независног Синдиката одбране Македоније. Део нашег руководства на челу са генералним секретаром је био у гостима. Поред нас, у гостима је било представника из још пар земаља из окружења.

Наша делегација на челу са генералним секретаром је искористила прилику и разменила искуства са осталим делегацијама из околних земаља. У свакој од тих земаља су различити услови рада у војсци . Наши представници се труде да из свега извуку оно што је примењиво код нас и да убудуће затраже сличне услове од послодавца и за наше запослене.

Међународна синдикална сарадња је од великог значаја за наш млади синдикат, који из свега граби само корисно за запослене у МО и ВС и зато све брже напредује у сваком смислу.

Током овог гостовања наши представници су искористили време и направили сарадничке уговоре за своје чланове, који ће моћи убудуће да уживају у лепотама Охридског језера под најповољнијим условима.

Ваш, војни синдикат Гвоздени пук

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ